Ρολόγια Seiko

Γνωστή για την πρωτοπορία της στην τεχνολογία ρολογιών, η Seiko εισήγαγε το πρώτο ρολόι χειρός της εταιρείας (και όλης της Ιαπωνίας), το Laurel, το 1913, ενώ ως τότε παρήγαγε ρολόγια τσέπης και ρολόγια τοίχου. Έκτοτε, κατέκλυσε την αγορά, συναγωνιζόμενη ηγετικά brands ωρολογοποιίας, όπως την ελβετική Rolex.

Προσφέροντας εξαιρετικό «value for money», ακόμη και τα πιο οικονομικά ή  προϊδιόκτητα ρολόγια Seiko φημίζονται για την ποιότητα, το design και την ανθεκτικότητά τους. Η Seiko, ως επίσημος χρονομέτρης για διάφορους Ολυμπιακούς Αγώνες, άφησε το στίγμα της στην ιστορία της ωρολογοποιίας, και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το παγκόσμιο κύρος της.

Seiko: Ξεκίνησε το 1881 και κατέκλυσε την αγορά

Η εταιρεία Seiko ιδρύθηκε το 1881 από τον Kintaro Hattori στο Τόκιο. Ο Hattori, μόλις 22 ετών τότε, άνοιξε ένα κατάστημα που πουλούσε και επιδιόρθωνε ρολόγια. Με το πέρασμα του χρόνου, η επιχείρησή του άρχισε να αναπτύσσεται και το 1892 ίδρυσε το εργοστάσιο Seikosha, όπου άρχισε να κατασκευάζει τα δικά του ρολόγια.

Η εταιρεία έκτοτε, παρά ορισμένες σοβαρές καταστροφές που  στον μεγάλο σεισμό του 1923, συνέχισε να καινοτομεί, και το 1969 παρουσίασε το πρώτο παγκόσμιο ρολόι χειρός με χαλαζία, το Astron, που επαναπροσδιόρισε την ακρίβεια και την αξιοπιστία στα ρολόγια χειρός.

Δείτε όλα τα ρολόγια Seiko


Γυναικεία ρολόγια Seiko

Τα γυναικεία ρολόγια Seiko είναι συνώνυμα της κομψότητας και της ακρίβειας. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή ιαπωνική δεξιοτεχνία με τις σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες, η Seiko προσφέρει μια ποικιλία διαχρονικών designs, που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Από κλασικά μοντέλα με καθαρές γραμμές, μέχρι πιο μοντέρνα και εξεζητημένα σχέδια με λεπτομέρειες από πολύτιμα υλικά, τα γυναικεία ρολόγια Seiko διακρίνονται για την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον, πολλά από αυτά διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, όπως αυτόματους μηχανισμούς και αντοχή στο νερό, καθιστώντας τα όχι μόνο όμορφα, αλλά και πρακτικά για καθημερινή χρήση. Με την υπογραφή της Seiko, τα γυναικεία ρολόγια αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών.

 

Θέλω γυναικείο ρολόι Seiko

 

Ανδρικά ρολόγια Seiko

Τα ανδρικά ρολόγια Seiko έχουν γίνει συνώνυμο του status, ειδικά μετά από τις εμφανίσεις τους σε κινηματογραφικές ταινίες-σταθμούς, όπως το James Bond, το Ghostbusters, το Predator και το Commando.

Κάθε ρολόι Seiko κατασκευάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, και προηγμένους μηχανισμούς λειτουργίας. Ειδικά μοντέλα, όπως η σειρά Prospex, είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε έντονες συνθήκες, όπως η έκθεση στον ήλιο και το νερό (είναι αδιάβροχα σε βάθος 200 μέτρων), προσφέροντας εξαιρετική απόδοση σε απαιτητικές δραστηριότητες.

 

Θέλω ανδρικό ρολόι Seiko

 

Συλλεκτικά και προϊδιόκτητα ρολόγια Seiko

Κάθε συλλεκτικό κομμάτι αφηγείται μια μοναδική ιστορία: Ρολόγια που προέρχονται από περιορισμένες και ειδικές σειρές και δεν κυκλοφορούν πια, ρολόγια που αποτέλεσαν σταθμό στην ιστορία του αγαπημένου σας brand, ρολόγια που αντανακλούν status και prestige και φανερώνουν το εκλεπτυσμένο σας γούστο.

Αυτά τα ρολόγια δεν αποτελούν απλώς ένα εξαιρετικά κομψό vintage αξεσουάρ, αλλά μια επενδυτική ευκαιρία για το μέλλον, καθώς η αξία πολλών εξ αυτών με τον χρόνο αυξάνεται.

Ψάχνετε κι εσείς συλλεκτικά ρολόγια Seiko που δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά; Ή μήπως ενδιαφέρεστε για  προϊδιόκτητα ρολόγια, ώστε να αποκτήσετε ένα διαχρονικό κομμάτι, με την αντοχή και το μοναδικό ιαπωνικό design Seiko, σε πιο προνομικές τιμές;

Ψάχνω συλλεκτικά και προιδιόκτητα μοντέλα

 

Είτε αναζητάτε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό κομμάτι για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, είτε ένα συλλεκτικό αξεσουάρ που θα κλέψει την παράσταση, στο Skaras Jewels θα βρείτε ακριβώς το ρολόι SEIKO που αξίζετε.