Μοντέρνοι Βαπτιστικοί Σταυροί

Οι περισσότερες νέες νονές και οι περισσότεροι νέοι νονοί τιμούν την παράδοση και το σύμβολο της χριστιανικής πίστης - τον σταυρό - και, ταυτόχρονα, ψάχνουν και για ένα καλαίσθητο κόσμημα, το οποίο θα θέλει το βαφτιστήρι τους να φορά στην καθημερινότητά του και στην ενήλικη ζωή του.

Για αυτό, οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι και αγόρι περιλαμβάνουν πρωτότυπα, εντυπωσιακά αλλά και unisex σχέδια, τα οποία, συνήθως, ακολουθούν ένα πιο minimal design, χωρίς απαραίτητα να ασπάζονται τον αυστηρό μινιμαλισμό των προηγούμενων χρόνων.

Οι τάσεις του 2024 στους βαπτιστικούς σταυρούς

Αν και οι minimal μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι και αγόρι είναι μια από τις πιο συχνές επιλογές που μας ζητούν οι νέοι νονοί, έχουν αρχίσει και άλλες τάσεις σιγά-σιγά να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις σας.

Για παράδειγμα, βαπτιστικοί σταυροί , με καλοδουλεμένες λεπτομέρειες και πρωτότυπο σχεδιασμό αρχίζουν και έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, μιας και μέσα από το κόσμημα συμβολίζουν τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού. Επίσης, αρκετοί επιλέγουν βαπτιστικούς σταυρούς με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, επενδύοντας ένα θρησκευτικό σύμβολο με την πολυτελή γοητεία των πετραδιών.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι σύγχρονες τάσεις δεν απομακρύνουν την παράδοση, όπως για παράδειγμα τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στη μόδα οι υπερβολικά minimal σταυροί. Αντιθέτως, την αγκαλιάζουν και την παντρεύουν με σύγχρονα υλικά και μοντέρνο design, αναδεικνύοντας μοναδικά την τέχνη της κοσμηματοποιίας.

Δεν είναι τυχαίο πως οι βαπτιστικοί σταυροί από κίτρινο χρυσό, με το υπέροχο σύγχρονο design τους, επιστρέφουν δυναμικά όχι ως κειμήλια που θα μείνουν για πάντα σε ένα όμορφο κουτί σε κάποιο συρτάρι, αλλά ως ένα κόσμημα που μπορεί ο καθένας να φορά καθημερινά στην υπόλοιπη ζωή του.

Πώς να επιλέξω βαπτιστικό σταυρό

Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί: Minimal και unisex σχέδια

Παρακάτω, ετοιμάσαμε μερικές προτάσεις για εσάς που ψάχνετε μοντέρνους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια και για αγόρια, αλλά και για σας που προτιμάτε unisex λύσεις για το βαφτιστήρι σας.


Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι

 Οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι περιλαμβάνουν όμορφα designs με πετράδια όπως διαμάντια, πολύτιμους λίθους ή πέτρες ζιργκόν - αν θέλετε ένα εντυπωσιακό κόσμημα σε προσιτή τιμή. Εξαιρετικά όμορφοι και δημοφιλείς είναι οι βαπτιστικοί σταυροί με ροζ χρυσό, που μετατρέπουν ένα σύμβολο πίστης σε ένα υπέροχο αξεσουάρ, που θα φορεθεί από τη βαφτιστήρα σας τόσο ως παιδί και έφηβο κορίτσι, αλλά και ως ενήλικη γυναίκα.

Ωστόσο, επειδή είναι αδύνατον να γνωρίζουμε το γούστο που θα καλλιεργήσει μετέπειτα το κάθε βρέφος, οι μίνιμαλ λύσεις, συνήθως, είναι και οι πιο ασφαλείς και τις φορούν και ενήλικες, καθώς συνδυάζονται με όλα και έχουν διαχρονικό design που είναι πάντα καλαίσθητο και επίκαιρο.


Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι

Οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι απολαμβάνουν πλέον την ίδια ποικιλία με αυτή των διαθέσιμων επιλογών για κορίτσια, με πολλά, καλαίσθητα και σύγχρονα design εξαιρετικής τεχνοτροπίας και κατασκευής.

Στους σταυρούς για αγόρια συναντάμε πλέον ιδιαίτερα πολύτιμα υλικά, όπως ο μαύρος χρυσός, τα διαμάντια, οι διακριτικές αλλά λαμπερές πέτρες ζιργκόν, ο συνδυασμός μετάλλων κ.ά. Ως ενήλικες, θα συνδυάζουν εύκολα έναν σύγχρονο βαπτιστικό σταυρό με εξαιρετικά ρολόγια, που σίγουρα θα αναδεικνύουν το στιλ τους.

Μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί unisex

Τέλος, αρκετοί νονοί και νονές μας ζητάτε unisex σχέδια, τα οποία, συνήθως, κινούνται σε πιο ουδέτερες γραμμές, κάνοντάς τα μια πολύ καλή επιλογή που θα εκτιμήσουν τα παιδιά και ως ενήλικες, όποιο στιλ και αν ακολουθήσουν στην πορεία.

Ένα unisex κόσμημα πάντα βρίσκει τον χώρο που του αρμόζει και πάντα είναι ευπρόσδεκτο από όλους, κυρίως για τη διαχρονικότητά του και την ευκολία με την οποία συνδυάζεται με όλες τις εμφανίσεις. Οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι και αγόρι είναι εκείνοι που ενώ ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό κοσμημάτων, ταυτόχρονα, κρατούν και αναδεικνύουν την παράδοση.

Ανακαλύψτε κοσμήματα και αξεσουάρ βάπτισης

Επιλέξτε βαπτιστικούς σταυρούς για μοντέρνες βαπτίσεις από το Skaras Jewels

Υπέροχοι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι και αγόρι σας περιμένουν στο Skaras Jewels. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επισκεφθείτε μας στο φυσικό κατάστημά μας στη Σπύρου Μερκούρη 74 στην Αθήνα, για να επιλέξετε εκείνον που θα χαρίσετε στο πνευματικό σας παιδί. Εμείς είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για συμβουλές και προτάσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας