Γυναικεία σκουλαρίκια 2024: 5 Τάσεις & προτάσεις για δώρα!

Τα γυναικεία σκουλαρίκια, και γενικά τα κοσμήματα, είναι σαν τα παπούτσια: Ποτέ δεν είναι αρκετά, πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη ζευγάρι, και - σε αντίθεση με τα παπούτσια - είναι ένα εύκολο δώρο, που εκτιμούν γυναίκες κάθε ηλικίας.

5 Τάσεις σε γυναικεία σκουλαρίκια για το 2024

Σύμφωνα με όλα τα μεγάλα περιοδικά παγκοσμίως, οι τάσεις για φέτος περιλαμβάνουν σκουλαρίκια με «χαρακτήρα και ένταση», αλλά και κλασικά σχέδια υπό νέα προσέγγιση. Τα ογκώδη σκουλαρίκια, οι μεγάλες αλυσίδες στο λαιμό και τα matchy-matchy κοσμήματα θεωρούνται hot trend, και εστιάζουν στην ιδιαίτερη οπτική του κάθε σχεδιαστή, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

 

Η μεγαλύτερη τάση, εξάλλου, παγκοσμίως είναι να φοράμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε εμείς καλά. Συνοπτικά, τα highlights των trends που έχουν διαμορφωθεί για το 2024, είναι τα εξής:

 

  1. Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, τα σκουλαρίκια και τα κοσμήματα που έχουν ως θέμα τον βυθό της θάλασσας (κοχύλια κ.λπ.) είναι μια τάση του 2024!
  2. Επίσης, μένοντας στην ίδια κατηγορία που είναι εμπνευσμένη από τη φύση, στις τάσεις βρίσκονται και τα floral κοσμήματα (λουλούδια, φυλλώματα κ.λπ.), αλλά και σκουλαρίκια που απεικονίζουν ζώα!
  3. Φεύγοντας από τη φύση και πηγαίνοντας σε πιο industrial designs, για το 2024 είναι must οι αλυσίδες στο λαιμό, σε σκουλαρίκια, σε βραχιόλια κ.λπ.
  4. Ένας άλλος ιδιαίτερα αγαπητός συνδυασμός των σχεδιαστών για το 2024 είναι το μαύρο με το χρυσό σε κοσμήματα, είτε είναι μαύρο μέταλλο με χρυσό, είτε δέρμα ή ξύλο με χρυσό.
  5. Τέλος, επέστρεψε η τάση τους ενός σκουλαρικιού. Ένα εντυπωσιακό, μακρύ σκουλαρίκι, που είναι αρκετό από μόνο του, αναδεικνύει τα υπόλοιπα κοσμήματα και τα ρούχα που θα επιλέξετε για μια ξεχωριστή βραδιά χωρίς να «φορτώνει» την εικόνα σας.

 

Επίσης, παραμένουν σταθερά στις τάσεις των σκουλαρικιών τα αγαπημένα ear cuffs. Μη διστάσετε να φορέσετε περισσότερα από ένα, να τα συνδυάσετε με άλλα ογκώδη σκουλαρίκια ή με μικρά σκουλαρίκια studs.

 

Αν ήρθε η ώρα να κάνετε περισσότερες τρύπες στα αυτιά σας, στο Skaras Jewels θα βρείτε σκουλαρίκια τρυπήματος από ποιοτικά μέταλλα και σε καλαίσθητα designs.  

 

Δείτε σκουλαρίκια τρυπήματος

Σκουλαρίκια κρεμαστά

Τα εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια ή αλλιώς τα κρεμαστά σκουλαρίκια κυριαρχούν στις τάσεις του 2024 και αποτελούν ένα διαχρονικό κόσμημα, που ταιριάζει πολύ σε σημαντικές εκδηλώσεις και βραδινές εξόδους. Αναδεικνύουν υπέροχα τον γυναικείο λαιμό και συμπληρώνουν τα υπόλοιπα κοσμήματα και τα βραδινά φορέματα.

Πρόταση: Δοκιμάστε να φορέστε μόνο το ένα!


Σκουλαρίκια χρυσά

Τα χρυσά σκουλαρίκια κρατούν τα σκήπτρα της διαχρονικότητας. Αποπνέουν κομψότητα, καλαισθησία και γούστο και, όταν συνδυάζονται με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, αναβαθμίζουν και την πιο απλή εμφάνιση. Ταιριάζουν υπέροχα σε ηλιοκαμένες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ενώ σε ανοιχτόχρωμες γυναίκες δίνουν μια αριστοκρατική αύρα.

Mix n’ match πρόταση: Για μια δυναμική και λίγο πιο εκκεντρική εμφάνιση, συνδυάστε δύο διαφορετικά σκουλαρίκια ή το ίδιο σκουλαρίκι σε διαφορετικό μέταλλο. Ένα χρυσό και ένα ασημένιο.


Σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες και πέρλες

Οι πολύχρωμες πέτρες, οι χάντρες και οι πέρλες βρίσκονται και φέτος στα top trends των οίκων κοσμημάτων. Για το 2024 επιλέξτε σκουλαρίκια με πέτρες σε ογκώδη και statement designs για εμφανίσεις που θα θυμίζουν κάτι από κόκκινο χαλί. Αν το χρώμα το «φοβάστε», επιλέξτε κοσμήματα με λευκούς πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους ή τις αγαπημένες chic πέρλες, που συνδυάζονται με όλα.

 

Ανακαλύψτε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια για γάμο

Νυφικά σκουλαρίκια είναι οποιαδήποτε αρέσουν στη νύφη, είτε είναι έντονα και πολύχρωμα είτε elegant και διακριτικά. Στη συλλογή του Skaras Jewels και στην κατηγορία κοσμήματα νύφης θα βρείτε επιλογές σε σκουλαρίκια, μενταγιόν και βραχιόλια που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση της νύφης. Επιπλέον, θα βρείτε νυφικές κουάφ, βέρες και μονόπετρα γάμου και αρραβώνα.


Γυναικεία σκουλαρίκια από το Skaras Jewels

Αν ψάχνετε ένα νέο κοσμήμα για εσάς, στο Skaras Jewels θα βρείτε σκουλαρίκια για κάθε περίσταση: Για επίσημα δείπνα και εκδηλώσεις, για γάμους ως νυφικό κόσμημα, αλλά και για κάθε μέρα, όπως είναι για παράδειγμα τα μικρά διακριτικά σκουλαρίκια.

Αν ψάχνετε για δώρο, αναλογιστείτε το στιλ της γυναίκας που θα το λάβει. Είναι μια γυναίκα που αγαπάει το business chic minimal στιλ; Ή μήπως της αρέσουν έντονα, statement κοσμήματα, που τραβούν την προσοχή; Έχει παραδοσιακό στιλ ή νεανικό, casual;

Αν δυσκολεύεστε σε αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε βάσει της εμπειρίας μας, σκουλαρίκια και κοσμήματα που ξέρουμε πως θα της ταιριάζουν.

 

Δείτε όλη τη συλλογή σκουλαρικιών του Skaras Jewels